ΡΟΔΟΝ
ΡΟΖΕ ΗΜΙΞΗΡΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ



Tο διεθνώς αναγνωρισμένο ΡΟΔΟΝ, αποτελεί προϊόν ιδιαίτερα επιμελημένης συνοιποίησης των δύο χαρισματικών, γηγενών ποικιλιών Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Λημνιό, που καλλιεργούνται βιολογικά στα ηφαιστειογενή εδάφη της Λήμνου. Η αρμονική τους συνύρπαξη το προικίζει με πλούσια αρώματα λουλουδιών και φρέσκων φρούτων, με πληθωρική γεύση και μακρά επίγευση.
Σερβίρεται στους 10-12°C σαν απεριτίφ και συνοδεύει φρούτα , τυριά, γλυκά και ξηρούς καρπούς

ΡΟΔΟΝ
ΡΟΖΕ ΗΜΙΞΗΡΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ



Tο διεθνώς αναγνωρισμένο ΡΟΔΟΝ, αποτελεί προϊόν ιδιαίτερα επιμελημένης συνοιποίησης των δύο χαρισματικών, γηγενών ποικιλιών Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Λημνιό, που καλλιεργούνται βιολογικά στα ηφαιστειογενή εδάφη της Λήμνου. Η αρμονική τους συνύρπαξη το προικίζει με πλούσια αρώματα λουλουδιών και φρέσκων φρούτων, με πληθωρική γεύση και μακρά επίγευση.
Σερβίρεται στους 10-12°C σαν απεριτίφ και συνοδεύει φρούτα , τυριά, γλυκά και ξηρούς καρπούς


MOSCATO BIANCO
ΜΟΣΧΑΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ



Ημιαφρώδης λευκός οίνος από πρώιμα τρυγημένο Μοσχάτο Αλεξανδρείας με διάφανο πρασινοκίτρινο χρώμα και έντονα τα αρώματα από τα λευκά λουλούδια και τα φρούτα, όπως πεπόνι, ροδάκινο και εσπεριδοειδή. Δροσερό, με γαργαλιστική οξύτητα, ισορροπημένη σωστά με τα σάκχαρα και την αλκοόλη. Έντονες φυσικές φυσαλίδες στο ποτήρι σας. Παρασκευάζεται με τη μέθοδο των κλειστών δεξαμενών. Περικλείει με μοναδικό τρόπο αρώματα και γεύσεις πρώιμα τρυγημένου μοσχάτου, με τη φρεσκάδα φυσικών φυσαλίδων. Σερβίρεται στους 6-8°C σαν απεριτίφ και συνοδεύει ευχάριστα φρούτα, τυριά, ξηρούς καρπούς

MOSCATO BIANCO
ΜΟΣΧΑΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ



Ημιαφρώδης λευκός οίνος από πρώιμα τρυγημένο Μοσχάτο Αλεξανδρείας με διάφανο πρασινοκίτρινο χρώμα και έντονα τα αρώματα από τα λευκά λουλούδια και τα φρούτα, όπως πεπόνι, ροδάκινο και εσπεριδοειδή. Δροσερό, με γαργαλιστική οξύτητα, ισορροπημένη σωστά με τα σάκχαρα και την αλκοόλη. Έντονες φυσικές φυσαλίδες στο ποτήρι σας. Παρασκευάζεται με τη μέθοδο των κλειστών δεξαμενών. Περικλείει με μοναδικό τρόπο αρώματα και γεύσεις πρώιμα τρυγημένου μοσχάτου, με τη φρεσκάδα φυσικών φυσαλίδων. Σερβίρεται στους 6-8°C σαν απεριτίφ και συνοδεύει ευχάριστα φρούτα, τυριά, ξηρούς καρπούς


MOSCATO ROSATO
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ




MOSCATO ROSATO
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ



